söndag 7 april 2013

En i laget bok 2

Bok 2. Efter kommer ``Drömmen om en egen häst´´

Det handlar om Annie Boyds som har flyttat från storstaden till landet och det ända hon gillar med sitt nya liv är ponnyklubben. Det kommer snart vara en stor gymkhana tävling och hon vill verkligen med i laget men är hon tillräckligt bra??

Annie Boyds är en tjej som förr bodde i storstaden och nu har hon flyttat till landet på Ridgeview däe hon har köpt en ponny som kallas Bobby och hennes pappa är inte alls intresserad av hennes häst eller hennes ridning utan tänker bara på hans får! Hennes mamma är väldigt hjälpsam när det gäller tävlingarna.
Annie har fått en kompis som också är med i ponnyklubben som heter Reesa och dom är bästisar!



Skriven av: Bernadette Kelly

Jag tyckte boken var bra men lite långtråkig!

Drömmen om en egen häst Bok 1

Det handlar om Annie Boyd som bor i en storstad där hon har en kompis som heter Jade och dom är bästisar och brukar ofta gå ut och shoppa och titta på film m.m.
En dag sa hennes pappa att vi skulle flytta till Ridgeview till en gård mitt ute på landet, hon blev helt paff men också lycklig för hon har alltid velat ha en egen häst och nu kanske hon kan få det. så några dagar senare sa hon hej då till Jade och körde iväg.

När dom kommit till sin egen gård flyttade dom in och gjorde sig hemmastadda. En dag vid frukosten tänkte hon säga att hon ville skaffa en häst men då sa sin pappa istället:

Jag har tänkt att skaffa får nu när vi bor på landet!

Och Annie blir jätte besviken men hon frågade i alla fall men då sa han bara att det är alldeles för mycket jobb med en häst.

Hon träffar också en ny kompis som heter Reesa och dom umgås mycket.
Men hur bli det med hästen hon ville ha då??




Jag tyckte att boken var hel okej var lite långtråkig ibland men har också läst del två
``En i Laget´´.

Skriven av: Bernadette Kelly