torsdag 15 maj 2014

Reklamfilm/Trailer om "Call of Doge"

 Grupp: Tilda, Theodor, Alexander S

1. Vi valde att gör en reklamfilm om ett spel som heter Call of Doge. Kategorin på spelet är krig och mycket skjutning och då har de också blandat in en hund som då hjälper spelaren. Eftersom det är ett spel så är det ju nästan en trailer men det är ju nästan samma sak.

2. Vi ville få den där känslan att man måste skaffa just det där spelet, det är mycket "häftiga" scener och även musiken som vi då har lagt till gör ju väldigt mycket. Det är väl inte direkt några speciella symboler eller färger men man får ändå en tydlig känsla.


3-5. Först hade vi väldigt svårt att komma på idéer men sen bestämde vi att vi kunde ta parfymer och då valde vi just Victoria´s Secret, vi valde just parfym eftersom ingen utav oss ville vara med på filmen och då kunde man ju ta bilder från olika sidor på internet och lägga in det. Så vi började med att redigera lite bilder och sen la vi in det på imovie, då var det jag som hade mest hand om redigeringen men även Alexander och Theodor hjälpte till och tittade på och samtidigt diskuterade vi då hur det skulle vara, sen krånglade imovie väldigt mycket och vi fick inte ordning på det och eftersom vi hade en tidsgräns och vi hade hållit på med detta på fyra lektioner så gav vi upp.

Sen så kom Theodor på att han och Alexander kunde filma från detta spelet och lägga ihop och fixa, eftersom jag inte kan spela över huvud taget men jag ändå tyckte det var en bra idé så fick dom göra det så fixade jag musiken.

6. Jag tycker vi lyckade riktigt bra på så kort tid även fast vi hade två idéer, jag tycker att reklamen var riktigt lyckad och riktigt häftig.