onsdag 22 januari 2014

Spagetti med stekt fisk

Jag jobbade men Tobias. Och då skulle vi göra något med fisk, och då kom vi fram till att vi skulle göra stekt fisk med spagetti(Inte världens bästa val med spagetti)

Stekt fisk:

Ingredienser:
150 g fisk. (i detta fallet hade vi sej)
salt
margarin eller olja
ägg
ströbröd

Först panerade vi fiske med ägg och ströbröd (vi saltade också fisken lite) medan vi också förberedde pastavattnet med att hälla i salt. Sen hällde vi i en smörklick i stekpannan och lät de smälta, sedan började vi steka fisken medan vi satte på pastan. Sen hade Tobias som mål att göra bearnaisesås som nog egentligen var lite utanför våran maträtt men vi testade i alla fall. Det gick inte så bra efetersom den blev tråkig i färgen, luktade illa, och var inte ens i närheten av hur fluffig den skulle vara, men vi följde ju receptet men det blev fel i alla fall så nästa gång tar vi inte de receptet.

Jag tyckte detta var en utav de sämre gångerna eftersom alla var ganska oseriösa och gick runt hela tiden så det kunde gått bättre, däremot tyckte jag fisken och spagettin var väldigt god så det var bara såsen som vi misslyckades med.